Friday, March 28, 2008

Terima Kasih Uolz!!


Di saat haku menulis entry ni, haku sebenarnyer sgt malas ok nak post entry neh yer adek kakak sumer.. tapi memandangkan, Adeq Radiah, baru jer SMS haku mengatakan yang dier suker ngan Nakula's Zone ni, Haku terus lah menggigihkan diri post entry ni..

1stly, haku nak ucap thank u utk sumer yg wish Congrat kat haku atas Anugerah Dekan yang haku terima ari tuh.. Anugerah ini buakan untuk haku sorang, tapi untuk peminat-peminat.. Petikan ucapan artis di AIM!!

Hah uolz, terima kasih jugak kerana menyokong blog haku yang tak seberapa neh kan.. Tapi haku tau, uolz mesti senyum simpul macam Hani Mardati biler baca entry2 kat sini kan.. Mmm.. Blog haku ni, bukan untuk syok sendiri jauh sekali mementingkan diri sendiri, haku cuber berkongsi kisah hidup, informasi serta pengetahuan dengan uolz sumer.. Sebab tu lah Tag Line blog ni, "Blog Multi-Fungsi", Lan, Naem ngan AG leh gelak ngan tag line haku neh.. Perlukah haku tukar uolz?

Blog ni gak untu uolz kongsi aper yang uolz tahu gak.. So kring-kring lah ngan haku kat sini, leh gak kongsi2 apa yang patut.. (jangan jadi macam sorang tuh, byk ilmu tapi kedekut nak mati, uolz, azab neraka lah tempat dier!) Uolz jgn jdi cam orang tu ok.. Tak baik.. Matilah, blog ni digunakan sebagai tempat mengumpat..

Ok lah, haku busy skang ni uolz.. nanti aper2 kring-kring lagi kat uolz..

Chau Chin Chow!!

*Kring-kring= hebah2 kan.

3 comments:

agzamry said...

hehe...tuh pon dengan berkat mak ayam gtew kan ..hahaha..thanks lah ye kakak~..kalu x..memang adik pon x tahu apa binatang nih

agzamry said...

perlu kerhhh aku nak makan hatiiiiiiii kerjiii...khakhaka

bonda_imah said...

Yerlah.... ibu memang berbakat lagi vogue gituhhh.....