Wednesday, March 12, 2008

Quiz Lagu!!

Cuber neh, amek Mp3 players uolz.. (atau mener2 playlist lagu yang ader)

Pastu setkan mode Shuffle (supaya korang tak tahu lagu ape yang kan keluar)

Jawab soalan kat bawah neh, pastu letak lagu pada jawapan, pastu tekan next untuk soalan kedua, pasru jawab sampai habis, jawapan tu kena tajuk lagu yang akan keluar kat playlist korang.. wajib tulis nama lagu yang keluar ikut turutan soalan.. walaupun jawapannya tak rasional..

cth;

IF SOMEONE SAYS "IS THIS OK?" YOU SAY? (soalan)

Ketahuan by Matta (jawapan)

-Ye lah, sendiri kena tahu lah aper yang ok utk diri sendiri.. (ulasan Uolz)

Ikut urutan soalan kat bawah ni, uols boleh copy and paste kat blog uolz dan jawapan tu ialah tajuk lagu yang keluar maser korang tekan next tu..

Ni haku nyer;




IF SOMEONE SAYS "IS THIS OK?" YOU SAY?
Ketahuan by Matta
-Ye lah, sendiri kena tahu lah aper yang ok utk diri sendiri..

WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY
Ku Mahu by Siti Nurhaliza
-Ku mahu jadi diri sendiri..

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Perpisahan by Anuar Zain
-Memang, kadang-kadang haku nak perpisahan, sbb bukan leh caya 100% dlm perhubungan. Pegi mampos..

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Sayang-sayang by Aliff Aziz
-Haiyoh saper yang haku sayang, atau uolz sayang kat i kah?

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Hanya Menari by Imran Ajmain
-Yup, kalu boleh kat maner2 jer haku nak menari, terkinja-kinja.. Teringan, dr kecik mmg suker mengelinjang..

WHAT IS YOUR MOTTO?
Siapalah Aku by Amy Mastura
-kekadang neh lah motto hidup haku, sbb haku suker bertanya pada diri sendiri, SIAPALAH HAKU NEH KAN UOLZ??

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Seribu Mawar by Kak Pah
-Harus, jgn memain ngan haku ok.. Sekali kuar duri-duri dalam daging haku.. sesuai muker ko...

WHAT DO YOU THINK OF YOUR PARENTS?
No One by Alicia Keys
-No one can replace them, n no one yang akan sayang haku macam maner dorang sayang kat haku!!

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Pudar by Rossa
-Naper lah lagu ni plak kuar kan... Mmm, mmg slalu ingat step tarian lagu pudar neh..

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BESTIE?
Wake Up call by Maroon 5
Kekadang agak siyal gak, sbb kengkawan yg suker buat wake up call kat haku..

WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
Seribu Tahun by Imran Ajmain
Haku slalu berangan yang dia akan bersama haku 1000 tahun lamanyer..

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Hingga Ke Akhir Nanti by Misha Omar
-Yup, i will make sure kehidupan haku akan beransur sempurna hingga haku tutup mata nanti...

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Mengapa Dirindu by Saloma
-Kenapa lagu saloma neh.. Haiyoh, of cos haku nak org rindu kat haku bila besar nanti..

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Hurt by Christina Aguilera
-Memang makan hati gak biler yang kiter suker tapi tak dapat atau jatuh ke tangan org lain..

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Perancap Cinta By Penyanyi Misteri
-Haiyoh jangan uolz... Maybe akan berlaku.. Who know.. Jauh malaikat 44!

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
El Atardecer de La Luna by Dayang Nurfaizah
-Haiyoh, mmg best kalau haku nari lagu ni kat ladang teh...

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Hanya Di Mercu by Ayu
-Memang hobby haku sama ngan si ayu neh.. Melalak jer keje kan..

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
Jablai by Titi Kamal
-Jablai stand for, Jarang Dibelai.. Haiyoh, i mmg takut kalau tak dibelai..

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Butterfly by Melly n Andhika
-seperti seekor rama-rama, terbang tinggi tanpa sebarang suara.. haku ingin jadi macam rama-rama, binatang misteri...



Hah, cuber lah...

1 comment:

-aMaR- said...

"WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Perancap Cinta By Penyanyi Misteri"
-sesuai sgt kn!!hahahaha.