Monday, March 17, 2008

Photo Shoot Pakckage Rates!


Motip tetiba poster ni kat Nakula's Zone??!! Okay, tanpa berdolak dalih lagi, haku nak uar-uar kan kepada seluruh penduduk Malaysia yang berniat mempunyai portfolio, haku dah launch package promosi untuk menghasilkan portfolio uolz sebagai kegunaan mengexpose kan diri korang ke industri glamour.. Dengan adanya portfolio peribadi, uolz dah boleh promote diri korang kat syarikat production dan casting house yang ada kat Malaysia ni. Uolz, maner lah tahu, untung korang cerah.. Ditawarkan jadi artis ker, model ker.. hah tak meletop uolz nyer nama? Ok lah apa2 kalau nak tanya, shout out kat chat box, comment entry nih, chat ngan haku kat YM id: dygta_maniac atau pun contact haku guna no yg ada kat dalam poster tuh...

Untuk tgk koleksi images yang haku snap, sila ke

http://www.flickr.com/photos/curlscreative atau Klik

SINI!!

Sekian UOLZ...

P/s: This is serious business, sebarang khianat dan apa-apa yang boleh menjatuhkan empayar Nakul@photo dan Nakula's Zone tidak akan dilayan. Gasaklah uolz...

3 comments:

amirul usheruff hussein said...

adakah itu makhluk yang bernama pedets..???

Isis Natasha said...

mcm kenal jew pose ittiew!
LOL!!
*wink*
MYR200 tue price biasa
price i?
LOL!!!

NaKuLa_eViL said...

Usherruf:Haruss.. Itewlah pedet uolz...

Isis: U special kes lah hanj! Bincang kemudian..