Thursday, March 13, 2008

Nakula Promote His Portfolio!!

Awwah tetiba jer gambar pose bersama kamera ni.. dah kenaperh? relax-relax.. Ni pic terbaru haku... hah, sebelum neh kalau kat my space asyek gambar haku posing jer kan.. Kali ni, biarlah pic neh menunjukkan yang haku ni sebenarnyer seorang photographer? Hah, tek percaya? Tak baiknyer.. haku holding Bachelor [Hons] in Photography tau.. Hehehe.. Ni lah kareer haku sbenarnyer selain dr blogger yang agak rajin mengupdate blognyer...

Ok lah.. haku dah ader portfolio kat Flickr so rajin2 lah singgah situ untuk tgk koleksi art work-art work haku yang haku hasilkan sebelum neh..KLIK SINI untuk view portfolio haku..

Slamat menjamu mata ngan pic2 yang ader kat situ.. Pic akan di tambah hari demi hari.. Jgn Luper komen pic2 tuh ek... Bubye...

1 comment:

amirul usheruff hussein said...

aiyoh..very da pemalas nak buat manicure..buruk betul jari itew..