Sunday, January 25, 2009

Mahsuri adalah seekor ayam..?

Hah uols.. bersiaran lagi kiter uols.. Hari ni tak de sgt lah citer yang menarik.. Sebab hari ni membuta sampai kol 2 ptg.. mampos tak layan sbb smalam tdo pukul 6 pg.. Nak tahu haku buat haper? Melepak kat tasik smpi kol 5 pagi.. Motif buat haper uols.. Haiyoh.. Jgn jd bodoh boleh.. Sembang lah ngan Emon, Hairie dan jugak Pakwe Nisa.. Matilah haku luper namer dier..

Hah, nak dijadikan cerita semalam haku berborak lah ngan depa.. Pasal Mahsuri lah kedahnyer.. Well.. Memacam lah kami bebelkan pasal Mahsuri, dari makam dier dier.. Sampai peristiwa yang menimpa dier dan pulau Langkawi.. yang penting uols.. Masa dier lahir ke bumi dulu air perigi beku ok.. Letop kan kuasa Mahsuri uols.. Ader saper yang makan hati?

Hah, nak dijadikan cerita, tengah sedap citer2 tu kan.. Hairie pun bertanyer... "Mahsuri tu manusia kan?" Well.. Aper yang korang jawab kalau ditanya soalan macam tuh? Nak tahu, haku jawab aper? Inilah yang haku jawab kt Hairie "Mmm tak lah you.. Mahsuri tu adalah seekor ayam..!" Boleh? Seswai kan muker dier.. Motif.. macam tak penah kenal Mahsuri saper plak uols kan... Aper lagi bantai gelak besar si Emon sumer...

Hah.. Uols... Mahsuri yang ini dah agak ngantok lah jugak kan.. Walaupun bervoice chat dgn Yus Q Face yang agak laha yang keje tak der lain.. Tdo.. Tdo.. Tdo.. Matilah lagi senang.. Gituh..!! Hah uols.. dengar perkhabaran dr angin lalu yang membawa pesan.. Si Yus Q Face neh nak kuar album baru.. Lakukah? Well.. Haku dah dengar satu single dier, itu pun dier bg dgr kt guna mic dier kan.. Kedekut ok dier.. Dier tak tahu haku lah yang gegeh membeli album dier dulu.. Tapi quite ok gak lah lagu tu.. Walaupun semacam tak der modal nak buat lagu baru.. Ini bererti dier rakam lagu Cinta Tak Sehaluan dier dulu tu balik semula.. Dengan arrangement baru kaedahnyer kan.. Sedap gak lah.. Hah uols.. Dier pun dah buat blog.. Kononnyer nak bagi laku album dier kan.. Motif sgt dier neh.. Hah uols.. Boleh lah uols menyerang blog dier yang tak braper nak siap lagi tu kat.. http://fairuzselamat.blogspot.com atau pun kalau uols ni memang malas nak taip balik klik jer SINI.. Aper2 pun haku doakan perancangan dier nak buat comeback persis Kak Britney ni menjadi kali ni.. tapi all the best lah kan.. Nakula Zone sedia menjadi platform dier nak iklan kan product dier nanti.. Tapi bayar lah yer!!! [matilah haku kena carut ngan si Fairuz neh lepas neh, tapi ader haku kesah??]

Well uols.. haku pun terpaksa meminta diri dahulu yer.. Haku tinggal kan korang dengan seribu kemesraan..

P/s: Kesian kak Medina sbb kakak cutikan dier seminggu.. Very the Ketua Syaitan..

2 comments:

Fairuz Selamat said...

waaaaaaahhhh..!!!! sesedap dinner plate jek ko menganjinga ku ye nakulaha...!!!! huh.... walaupun subtext statement ko mcm nak menyokong aku, tapi tetap nak menggunakan ayat menganjing yea... memang tak patuut...!!!!! takpe3.. bak kate ko, aku ni pun segigih britney nak come back balik.. ye la sementara ade bakat.. kang dah kene tarik apa tak leh wat.. tol tak? tol ke ko nak promote aku? ahahahaah mcm tak caya jek... sbb ko bukan ke dilahirkan untuk melaser org jek? ahahahahaah

Miss Atie said...

hhaahahahhhahahahhaahahahaha
adoiii laser oke
tp suke bce
adeshhh