Wednesday, January 7, 2009

Australia..

Wahh tetiba..!! Gillerrr!! Hah uols.. haku ni penat ok seharian berjalan ngan Dati, Mimi, and Es.. Haiyoh.. sedari kol 11 dah berkarok.. Matilah kalau ader yg makan hati.. Motif umat manuasia kt Red Box Ria tu bagi masa 2 jam jer.. gillerr..!! Ingat puas lah.. Laha sgt.. Tp tak per, lagu all time fave haku dapat haku nyanyikan dgn penuh feeling.. Lagu Sampai Menutup Mata dr Acha.. Ntah haku pun tak tahu naper haku suker nyanyi lagu tuh..

Well, lepas jer karok.. Tros menuju ke Mid Valley.. Tgk Wayang ok.. Citer aper uols?? Citer Australia.. Citer dier quite ok lah.. Tak bosan.. Tapi tak memberi impak yang mendalam kepada penonton.. Wahh gitu.. Bukan aper uols.. Dah lama tak tgk movie.. Sekali tengok citer ni, buat haku lekat jer kt tempat duduk sebab tak nak lepas moment2 penting.. Walaupun menahan kencing ok.. Matilah haku kt situ kesejukan.. Citer dier pasal pemisahan puak orang asli Australia yang dianggap sebagai black sheep dlm keluarga lah kaedahnyer.. Watak Nicole Kidman agak letop! Tapi Watak Nullah yang paling comel.. Budak yang bermulut lancar.. Nak tahu sumer perkara kan.. Macam dier plak Hero citer ni.. Part paling best.. Maser Nullah ni halang lembu2 iringan dorang dr jatuh ke dalam gaung.. Nak menyanyi kan... Overall haku bagi 3 3/4 bintang untuk citer ni.. Wahh gitu kan...



Lepas habis jer tgk citer tu, tros lah merayap tanpa hala tujuan.. Tengok2 barang kt Mid Valley tu.. Tapi tak tahu nak bli aper.. Survey lah MP3 player.. Sebab hidup penuh kebosanan setelah hp tak berapa nak betul kan.. Matilah.. Kena kumpul duit bli hp neh.. Boleh..

Skang nih plak tengah online.. Tgk citer Spa Q 2.. Dato' Siti dah kuar katernyer...

P/s: Rugi ok Shikin ko tak ikut.. Ha ha ha..

1 comment:

kiddo-cheese-tart said...

wawawa..mmg rugi aku tak dpt ikot....asyik gaduh ngn hubby jer..camana mau ikot....hehe