Thursday, May 29, 2008

Satu Persolan..

Hah, benda ni haku jumper kat blog Amar aka Qama, cam menarikjer.. so haku pun aper lagi terus copy n paste n jawab tiap soalan itu...



1 minit yang lalu, ape anda buat?
Baca paper Kosmo sambil tgk sinetron Dongengan Bulan & Mangga Putih.

1 hari yang lalu, apa anda buat?
Otw balik Damansara dr Shah Alam Dati hantar.

1 jam lagi, apa anda akan buat?
Tak tahu nak buat haper, lom plan..

1 hari lagi, ape anda akan buat?
Esok nak gi UiTM..

1 orang yang terakhir sms kamu?
Busyuk ku, dier kater dier baru nak tdo lepas rakan2 dier berambos dr umah dier..

1 orang yang terakhir menelefon kamu?
Busyuk ku juga, dier tanyer dah tdo ker blom.. Ghee...

1 makanan yang baru dibeli?
Tak beli, dah ader atas meja..

1 barang yang baru hilang?
Tak der...

1 cerita yang baru ditonton?
Pagi tadi, Filem Indon Selamanya, tgk kat You Tube.. Best !

1 hal yang terakhir digosipkan?
Haku bebas gossip.. No komen!

1 kata yang ingin diluahkan..?
Cinta!

1 buku yang sudah dibaca?
Terakhir skali mmm luperlah... hah.. kamus dewan dwi bahasa..

1 penyakit yang sering datang?
Ngantok...

1 keinginan?
Menjadi lebih baik dari skarang!



Copy n paste lah kat blog uols...



1 comment:

-aMaR- said...

'1 barang yang baru hilang?'
utk ko of coz la keterunaan kn!!!!