Tuesday, May 27, 2008

Back Stabber Yang Laha!!


Ok uols.. hari ni haku post this entry dr Pusat Komersil Sec 7 Shah Alam sementara menunggu Pedet, Mork n lain2 balik dr meeting dgn Prof Has!! Gitew kan.. Barwah punyer manusia.. Haku pun lepak lah kat CC yang agak lembab gak connection internet nyer.. kat umah haku laju jer.. pakai server aper neh?? Haiyoh, mati kena baling terompah kang...


Ok berbalik kepada title kiter di atas yer uols... Gini ceritanyer.. bukan terjadi kepada haku, sbb tak der org yg brani back stabbing haku.. Try tikam haku dari belakang.. haku tikam dier dari depan pakai pisau.. Biar mampos!


Nak dijadikan crita, ader lah seorang makhluk tuhan paling sexy ni, sexy ker?? Siyal jer rupa dier.. tak sesuai ok.. aiyo, lama tak dgr perkataan tuh.. Ok, dier ni suker sgt lah propah yer uols.. Nak kater cantek tak pun.. cantek lagi dati.. dier ni slalu sgt nyebuk hal org.. maksudnyer di sini.. dier konon nyer baik lah depan sorang kawan dier neh..


Well, dier ni suker menghasut kwn dier supaya Couple ngan org.. satu crita nyer.. dier suh kwn dier kapel ngan sorang org yang agak berada kan.. keter besar, duit ribu2... pastu kwn dier pun berkawan rapat lah dengan budak itu.. n then.. budak kaya raya super duper maha siyal tu, mcm buat kwn si stabber ni cam layan tak layan plak.. siyal tak org kaya cam ni.. pastu... kwn si stabber ni pun mengambil keputusan utk slow down ngan budak ni memandangkan semasa berkawan rapat dgn budak kaya tu jarang skali menghubungi kan.. so what for kan..


Klimaks criternyer pula ialah di mana si STABBER yang tak berapa nak lawa ni, telah menguar2kan kepada budak kaya tu, yg kwn dier berkawan ngan budak kaya tu semata- mata utk kikis duit budak kaya tuh... hey.. uols paham tak aper haku citer ni.. hah.. siyal tak siyal kan budak Stabber ni.. kalau haku, dah lama humban dlm loji taik.. itupun kalau loji tu muat dan mahu trima dier.. kalau tak.. haku campak jer kat Tibet.. bole tetiba Tibet apahal? Hahahah...


So di sini haku nak warning budak ni, kalau2 dier terbaca kan... siyal cermin diri anda sebelum geng dateng2 turun padang bagi cermin 10 keping utk ko bercermin.. class penangan kuasa dateng2... N jgn cber nak masuk campur hal haku ngan busyuk haku dah!!! Hahahahaha...


Akhir kata,, majulah sukan utk negara... N i luv busyuk ku!!!!


Gheee.....

1 comment:

-aMaR- said...

dalam byk2 post ko yg aku baca hari ni..post ni la yg aku nk komen.
"n i luv my busyuk?"
awwah..nk tagline mcm tagline yg pnh aku dgr kn!hahahaha.
slmt berbahgia uols!!!