Thursday, May 29, 2008

Koleksi Yang Haku Sayang..

Wah tajuk entry nak cam ni kan.. well haku nak kongsi ngan uols pasal aper koleksi yang paling haku sayang skali.. well ni dier...

Majalah her world keluaran november 2003.. lama dah tu uols.. Tgk lah saper cover girl nyer? Yes Datuk Siti, maser ni dier still anak dara lagi.. Tahu tak.. haku penah tgk magazine ni kat kedai past 5 years.. tapi maser tu tak sempat nak beli.. n then.. after a years, haku try ar nak cr balik magazine ni.. boleh dikatakan semua kedai majalah yang jual majalah lama tak der stok magazine ni.. at last.. ader lah cina jual buku kat foyer fakulti haku.. n then maser tuh haku tak der niat pun nak cr magazine ni dah, sbb haku yakin tak kan ader lagi stok keluaran ni.. skali tgh belek2 majalah kat situ, haku terjumper lah magazine ni.. well, apa lagi terus haku sambar n bli dengan harga RM 1 sahaja..

Well, kenapa haku suker keluaran ni? tentu skali pasal Siti.. n cuber tgk gambar ni betul2 .. grand ok muker Siti, cam pan asian.. Muker nak panjang jer.. So haku berbangga lah dpt simpan keluaran ni.. n sampai skang haku simpan lagi majalah ni kat umah, n haku sanggup scan cover magazine ni sebab haku try cr kat web tak jumper..

Gegeh tak haku?? Huhuhu...

1 comment:

tazz said...

i love siti!! (: