Friday, July 24, 2009

Comeback of Mr Nakula..

Kiranya tempias.. Membasahi jendelamu.. Itulah air mata yang jatuh di pipiku...

Hah korang brani lepas sebulan lebih tak update blog tiba-tiba terus tarik lagu Nurul? Hanya insan yang gah sahaja berani berperilaku macam tu ok..

Well well well.. Macam maner semenjak ketiadaan haku menemani korang selama ni? Hah mesti tak menentu hidup uols kan? Eleh tak payah tipu ok!! haku tahu uols sumer rindukan kehadiran haku di arena blogging ni kan..

Sorry bebanyak uols.. terlalu banyak masalah melanda diri ini.. well semua yang melanda tu ada hikmah di sebaliknya..

Apa pun uols hari ni kiter nak citer ape yer? Haku semacam tak der citer tau.. tapi terasa macam nak bercerita sumthing kat uols semua.. Nak citer aper yer?

Nak citer org nak kawen tak berduit tak? Mmm.. macam terlalu harsh sangat bunyinyer.. Walaupun ader yang bersifat barua tatkala nak mendapatkan khidmat di hari bahagia they ols..

Motifffff sangat....!!! Hello, kalau rasa tak mampu tu.. Gi simpan duit banyak2 duit dulu ok.. Jangan nak memalukan diri dan keluarga uols sendiri.. Sudah haku tak mau cakap pasal tu..

Sentap nih..!!

Hah Kakak Shikin, dah bukak balik blog kau..? Siap post entry gi shopping lagi.. Kelessss...

Buku Bobbi Brown bile nak bagi turn haku belek-belek plak.. Sila pass kat Kak Suzie dengan kadar segera ok.. Kalau ko nak buat harta, sila Bank In kan duit share haku dengan kadar segera juga yer..

Motif sangat kejap tutup blog, kejap bukak.. Tak takut Ketua Syaitan jumpa blog kau???

Ah matilah semua yang tak penting kat haku.. Ade haku kesah uols?? Tidak sesekali ok!!

Jap uols.. nak pose Blair kejap... Lame dah tak brangan.. well musim ketiga Gossip Girl akan muncul dalam bulan depan kot.. Matilah ketagihan lagi haku ni..

Oklah.. Sambung later.. Daa...

Harus entry ni tercalon dalam kategori Entry Paling merapu of the year... Well ade haku kesah??

3 comments:

Zaim Salleh said...

yeah... kakak dah kembali... Gossip Girl keluar pada 31 ogos 2009 tau kakak... nanti i download bagi kat uol k... jgn lupa saksikan... XOXO Gossip Girl ok.... Go Blair Go....

taz said...

ingatkan dah bersara dr dunia blog. hehe

Shadow Master said...

sory nk menanya la
dlu aku de terbaca post ko yg ttg g cari hantu kat bukit tunku tu..
just nk tanya..kat area mane ah rmh tu..?
aku dah jln2 kat situ tp xjmpa2 gak rmh tu...
korg dah stop ke buat keje2 mcm tu..?
skrg ni aku pun buat mcm korg dlu...