Thursday, December 18, 2008

Nakula is back!

Helloo uols? Rindu kat we ols ker..? Aiyoh uols.. Bukan niat ok nak diamkan diri just bersembunyi sambil bertapa mencari bahan2 utk di uar2 kan.. So lets the party started!! Wah gitu.. Adakah haku salah chanel.. Matilah.. Byk jugak peristiwa yang nak haku bagi tahu uols ni tau.. Mmm aper yer.. Ok seingat haku...

Beberapa minggu yang lepas, bulan kot.. Haku dah dimaki leh seorang blogger ok.. Wahh.. kekewat dier ok.. Nak maki2 i kt blog dier yg nan ado apo itu..! Cantek ker ker dier uols.. Tajuk nak "Warkah Untuk Anjing Hitam" Sial tak sial dier kan.. Bila gunung berapi intan payung haku ni meletups uols.. Jgn panggil haku Nakula ok.. Leh panggil haku Ifa Raziah.. Boleh? Dier jelas kan kat haku yg dier bukan tuju kat haku.. Wahh ingat we ols bodoh cam dier yg berpendidikan rendah tu ker uols? Haku cabardier "Hey Nyi Roro Kidul, kalau ko tak tuju kat haku ko tuju kat saper? Bapak ko?" Uols nak tahu.. Siap delete blog dier uols lepas tu uols.. Gituh kan tahap ketakutan dier.. Matilah haku bermulut jahat skang kan.. Rasakan dgn dier.. Sebagai balasan.. dier dah kehilangan rakan2.. Tahniah buat dier.. Pesanan buat uols semua.. Sila cermin diri biler nak mengata orang lain.. [Nasihat buat diri haku jugak]!

Ok, tinggal kan kisah pertama, seterusnya.. Uols mesti tertanya2 kenapa haku tak bersiaran seperti selalu lagi kat blog ni kan.. Mmm jawapannyer.. I busy.. Typical answer kan.. But well.. Itu lah hakikatnyer.. haku sibuk mengatur kerjaya haku skang ni uols.. Matilah kalau tak bekerja haku nak mkan menda kan.. Sindiket Photography haku tu makin lama makin dikenal orang.. So byk lah jugak email2 serta pertanyaan2 dr manusia2 yng bergelar clients yang haku kena baca n reply.. Mengamuk org kalau haku tak reply ok.. Skang ni haku ngah usaha gigih cr client2 dari seluruh pelosok negara.. Insyallah dunia.. So lawat2 lah web blog Sindiket Photography di www.fotosindiket.com! Tak rugi uols hire kami ok.. Ternyata demand price kami yang paling rendah skang.. Quality nalla..!!

Ok habis pasal kesibukan haku, nak citer plak pasal kegembiraan haku.. Hah uols, haku ni baru jer Graduate i mean Convo last 2 December.. Meriah hari konvo haku uols.. So dgn rasminyer haku pemegang Ijazah Sarjana Muda Fotografi Dan Pengimejan Kreatif dengan kepujian dari UiTM.. So org yang memaki haku kt blog bodoh dier tuh, perlulah sedar ok.. Ko tu jauh bwh dari haku.. Bukan nak meninggi diri uols.. Tapi kalau ko dah kena hina pasal taraf pendidikan.. Uols tak ngamuk ker.. Hah kan dah ungkit kisah pertama tadi.. Sial manusia itu.. ! By the way ini gambar haku maser convo hari tuh...




Citer aper lagi yer uols.. Hah pasal lagu2 utk uols download.. Haku ngah usaha utk cari lagu2 baru utk share ngan uols semua.. Mmm haku rasa akan uploads lagu baru Azharina Azhar yang baru kat sini lepas ni... Mmm uols.. Tak tahu aper lagi yg boleh diceritakan kat sini.. Haku ras ahaku undur diri seketika lah uols.. Nanti sok kiter sambung keh.. Uols mesti ingat Nakula Zone masih bernyawa ok.. Awwwahhh.. Zass...

2 comments:

Traveller said...

Tahniah, lebar senyum dapat degree.... Weis Mr Nakula, aku nak tanya.. fotosindiket tu.. one man show ke? atau ader beberapa orang photographer

Anonymous said...

habislah diva kena maki kan