Friday, December 26, 2008

Bersiaran lagi kiter uols..

hah uols.. Hari ni hari yang agak ok bagi haku walaupun hari ni agak busy di ofis! Penat ok.. So tak bayak crita di tempat keje melainkan, haku and bonda asek berpikir bagaimana kehidupan kami di perantauan nanti.. Wahh blom aper2 dah brangan kan.. What ever darling.. Ngan angan 2 tu lah yang akan buat uols semangat ok..

Ok.. balik2 dr keje, tros on laptop dan tgk spa q.. Sperti biasa.. Kali ni sambil basuh baju.. Wangi ok softlan deo yang warna kuning tuh.. Wah.. Boleh selingan.. Lepas slesai spa q dan basuh baju.. tros jer dok dpn laptop ni.. Dan survey university maner yang boleh haku sambung Master haku nanti.. cari nyer cari, haku jumper satu Uni yang agak catchy [ingat lagu??] yang berjaya menarik perhatian haku kan.. Namer uni tu Academy of Art University.. Hah nak tahu pasal uni, click jer kat nama University tadi atau pun sini.. Yang penting di San Francisco yer uols.. Tapi web dier agak lembab jugak lah kan.. So, haku dah isi borang enquiry, so tgu dorang email atau contact haku jer lah lagi kan.. Uols tahu kenapa haku gigih tebal muka isi borang tuh? Sbb nyer lagi 8 hari sahaja ok tgl sebelum haku submit borang TPM haku tuh.. Matilah haku kan.. Isi borang pun baru 80%, salinan dokumen sumer2 tuh lom lagi photostat.. Bye.. Hari selasa haku sattle sumer.. Kebetulan haku cuti.. So uols doa2 kan lah yer segala urusan haku nanti lancar sentiasa ok.. Insyaallah...

Well haku ngah sibuk menjelang 3 hari bualan ni.. Lantak pi lah New Year ker menda ka.. Janji sumer urusan haku selesai 3 hari bulan ni.. Tapi uols.. Mmg haku harap sgt haku dpt sambung Master ni.. Haku pikir inilah jalan terbaik haku nak ubah kehidupan haku ni.. Uols biler lagi nak blaja tinggi2.. aper? biler dah ader anak dua? Gillerrr? (gaya Ifa Raziah)..! Ok lah uols.. Haku nak tros mensurvey ni.. Slamat bersiaran di hari lain.. da.. Zassss...

1 comment:

ZamriHussin said...

all the very best to you.
insyaallah mudah-mudahan semua hasrat tercapai