Sunday, May 24, 2009

Minggu Yang Amat Sibuk!!

Hallooo uols... Well memang sangat busy haku beberapa hari ni ok.. Well berulang ke faculty nak sampai 3 kali kan.. Ni esok pun nak ke Faculty lagi.. Matilah haku nak submit borang ke Korea ni hari rabu ni kan.. walaupun tarikh tutup dier hari jumaat.. Well, haku yang dah lama tak ke Faculty terus jer terpempan sekejap.. Kenapa uols? hah, gambar art work haku terpampang kan faculty kt Level 5 Department Fotografi kan.. Wahh.. Should I proud of myself? Wah gitu, walaupun tak bangga mane, tapi bile gambar haku terpilih menghiasi dinding di Department Photo, wah.. Akan jadi ikutan lah kan.. matilah memuji diri.. well uols.. Hakikat ok.. Haku bercakap bukan tak der fakta.. Lainlah orang lain yang nak tinggi diri tapi nan ado.. Sangat lah sial ok orang sebegitu..

Mmmm.. Web official Department photo skang pun dah ader.. Letop ok.. Haku selaku EX-AD17 sangat lah bangga dengan Dept Photo dan juga bangga menjadi graduan dari such a lovely family... Dan.. Sekali lagi haku terpana .. Art work haku telah terpilih menghiasi ruangan Gallery di web site itew ok! Dan ini print screen nyer...

Klik utk view dengan kadar besar ok...

Well.. Seperti dalam imej di atas, itu adalah art work final haku masa Degree.. Model itu adalah Syu.. Dan sperti yang uols boleh tgk juga task bask yang kat bawah tu, menandakan haku sedang sibuk edit application form Korea Scholarship itu.. Well, haku sangat berkejar sekarang ok.. Maybe hari khamis haku dah kembali free kan.. So pada yang msg ke, sms ke, ym ke.. Bye lah pada uols semua kerana haku tak sempat nak reply maner2 yang di sebut tadi..

Well.. Sok nak gi jumper En Lan ngan En Nik lagi, nak amek surat sokongan plak.. haiyoh.. Mudah2an mereka memberi pujian dan cadangan yang melambung2 pada haku.. Matilah...

Hah surprise buat anda semua, gambar haku masa jadi model Yana turut terpampang di dinding department haku dan juga di web site tadi... Ini dier...

*matilah pose2 ceria kan..



2 comments:

~QwertyBlurR~ said...

all the best bro! tersinggah jap...
aneway bro... cube bro tgok blog ini... http://xionhaterz.blogspot.com/
beliau photographer jgak... bro cube la nilai artwork beliau... sy amat suke artwork beliau...

ummi said...

good bro
-----------------
umi