Tuesday, September 9, 2008

Bakat Baru Haku!!

Hah, uols.. sememangnyer haku ni dilahirkan sebagai insan multi task person.. Skarang haku jumper bakat haku yang satu lagi.. Aper dier uols? Yes.. Mekap.. Tapi taklajh terror sangat kan.. Tapi boleh lah.. Untuk photo shoot2 yang haku jalankan, haku lebih selesa model haku haku yang mekap kan.. Contoh nyer...


Ini haku kerjakan muka Tasya yang join photo shoot ngan Sindiket Photography yang lepas.. Well hasilnya boleh tahanlah kan, walaupun tak sehebat maner.. Tapi boleh lah kan uols.. Hah, kalau nak tahu pasal photo shoot yang haku adakan boleh klik SINI.. So kalau uols nak dapatkan perkhidmatan mekap untuk uols atau sekadar nak buat make over.. Contact haku ok.. Till then.. jom jadi cantik.. zass..

7 comments:

amirul usheruff dzulkarnain said...

awwahhh..jom jadi cantik katanya...layann....

Signorina Syima said...

meh la wat foto shoot kat kuala selangor pulak.. i suka cantik2 ni.. tapi tak berpeluang.. boleh ke u makeupkan i as i got very dark circle on my eye!!

hepi fasting!

Anonymous said...

wahhhh kakak..hebat yea skang..diam2 skang da ada studio senirik..huhuhu

antasya said...

thanks nakula..hehehe..i look different..

NaKuLa_eViL said...

To Dati: Har! Sumer kena jadi cantik ok!!

To Syima: Jgn kan dark circle, dagu pun bleh diruncingkan! Contact us for more detail.

To anonymous (Lain kali tulis nama!): Har! Letopkan?? usaha Tangga Kejayaan!!

To Antasya: U r most welcome! Small Metter..!! Mater sakit lagi dicucuk bulu mata palsu tuh?

kawannakula said...

hahahha..letop gtu..aku bukan xtulis nm..lupa nk klik..kuakuakua

antasya said...

dah ok dah..mata virgin la kata kan..next time ok kot..hehehe